Är du vår nya arbetskamrat i köket?

Hos oss på Simsons Restaurang står maten i centrum.

Carl Bodin Svensks filosofi om vällagad mat, baserad på svenska ekologiska råvaror är grundstenen i vår verksamhet. Nu söker vi dig som har en kärleksrelation till matlagning och som vill vara med och föra vårt kök till nya kulinariska höjder.

Eftersom vi finns på en bilfri, idyllisk liten ö längst ute i den bohuslänska skärgården är fisk och skaldjur ett givet inslag på menyn – Vi har också förmånen att på denna karga ö vara en av de få med en trädgård i anslutning till restaurangen där örter och annat grönt växer och frodas. Vår säsong sträcker sig från slutet av maj till en bit in i september. Högsäsongen börjar i juli och avtar när skolorna börjar. På för och efter säsong har vi bröllop eller fester varje helg då Simsons är ett populärt ställe att fira sin stora dag i livet. I övrigt har ambitionsnivån på matlagningen vuxit för varje år som restaurangen har drivits och att vi år efter år finns med bland White Guides 600 bästa bord känns som en god kvittens på att vi är på rätt spår.

Vi ställer höga krav men låter också vår personal utvecklas i strävan att servera mat som både är nyskapande utan att vara sökt, nyttig och fräsch utan att bli tråkig, välsmakande för både öga som mun utan att för den skull vara konstig eller tillkrånglad. Riktigt bra mat – helt enkelt!

Vi kan erbjuda mat och logi och en kreativ och förhoppningsvis utvecklande miljö. Vi har löpande fortbildningar i smak och sensorik, mat i kombination med dryckesval och djupdykningar i olika
vindistrikt, druvsorter med mera. Hos oss tar man hellre ett glas vin till maten efter service än att försöka komma ikapp övriga gästers alkoholnivå. Inte så mycket ett ”Säsong-ställe” utan mer än bra arbetsplats där man lär sig och lär varandra. Prestige är något vi försöker lämna på fastlandet.

Låter det som något som skulle vara intressant?

Hör av dig till oss på:

info@simsons.nu eller ring 0304 56 059