MAT

Konsten att äta på Simsons...

Carl och Mika är paret som håller hov här i Pastor August Simsons gamla Prästgård “Panget”.

TIllsammas med ett härligt gäng bildar vi Simsonsfamiljen.

Hos oss ska det va gött att vara, äta och hänga.
Maten är inte så konstig, men väldigt vällagad och genomarbetad. Den tillagas i princip uteslutande på råvaror från svenska producenter, är i säsong och av högsta kvalité.

Vi erbjuder Simsons Göttemeny varje dag.

En tre-rätters där du får välja lite själv
beroende på vad du är sugen på

Bröd med pålägg bjussar vi på om du käkar menyn.
Även ost innan desserten! Gött va?

Är du ute efter någonting mindre passar våra snacks perfekt, eller så väljer du rätterna à la carte.

Välkomna!

Carl & Mika

Staffan, Anton, Björnis, Hannes, Petter, Larand, Susanne & Emil

MENY

Lite snacks & smått

Rökta mandlar
(60)

Charkuterier 
(65)

Våra egna chips med dipp
(75)

Ansjovis från Grebbestad med brynt smör & grillad citron (95)

Simsons Göttemeny "Midsommar-edition"

550:-

Välj mellan två förrätter, två varmrätter och två desserter

Färskpotatis - Gräslök - Crème fraîche  - Rom
(150)

eller

Norrøna Matjes - Dill - Brynt smör - Smetana  
(150)

***

Torsk - Blomkål - Forellrom - Ostronskivling 
(300)

eller

Stekaren - Morot - Dragon - Lök 
(300)

***

Ost - Dinkel - Bipollen - Honung - Lavendel 
(110)

***

Jordgubbar - Kärnmjölk - Skrädmjöl - Rabarber
(125)

 

Lite till sånt som är smått (barn)

Gurk- & Morotsstavar med dipp (75)

Våra egna chips med dipp (75)

***
Fish & Chips á la Panget (155)

***
Glass med jordgubbar (80)