Konsten att äta på simsons...

Carl och Mika är paret som håller hov här i Pastor August Simsons gamla Prästgård “Panget”.

Tillsammans med ett härligt gäng bildar vi Simsonsfamiljen.

Hos oss äter ni en säsongsbaserad meny med fokus på ekologi, lokalproducerat och hållbara råvaror.

Vår meny varierar, följer säsongen och är gjord utav det som vi plockat själva eller det våra bönder har skördat och slaktat. Vi tror det blir godare så! Både för klimatet och smaken.

 

Vi har få sittplatser och på kvällen erbjuder vi därför ingen renodlad barnmeny. Har man barn med spring i benen rekommenderar vi att man istället äter i vårt vincafé nere i hamnen eller köper något i vår deli som håller öppet under dagtid.

VÄLKOMNA!

Carl & Mika

Margit, Jonas, Al, Suss & Kenny

Menyn för 2024 är inte satt, men nedan ser ni vad vi erbjöd i fjol

Förrätt:

Crudo på Hälleflundra och pilgrimsmussla med grön tomat gazpacho, gräslöksemulsion och Krasse från trädgården

Råbiff på innanlår med timutpepparemulsion, hasselnöt, kastanjechampinjon, jordärtskocka och grönt från trädgården

Huvudrätt:

Varsamt bakad Kummel med Hollandaise på blåmussla och fläderpicklad tomat

Hängmörad ryggbiff från Bondens Skafferi med Ramslök, trädgårdssallad och Grillad zucchini

Dessert:

Mousse på vanilj och vit choklad med Hallon, jordgubbsglass, basilikaolja och rostat bovete

Sorbet på gurka och citron med dragonmaräng, syltad fänkål, svartavinbärsbladsolja och körvel