hemma hos oss

Hej!

Så kul att du kikar in här på den digitala sidan av vår prästgård. Vi som jobbar här är krögarparet Mika och Carl samt vår fantastiska personal. Simsons Restaurang har kommit att bli vårt hem under de senaste tio åren. Carl är mathantverkare och Mika är matsalsmästare, vår lilla familjehund Naja är mest bara sällskap. Ibland tittar också våra föräldrar in och hjälper till när det behövs!

Vi lagar bra mat på schyssta råvaror, utan krusiduller, men med en knorr. Hos oss skall det vara trevligt att vara samt gott i både tallrik och glas.

Med jämna och ibland ojämna mellanrum öppnar vi upp våra dörrar och bjuder in till krog under sommarens varmaste veckor. Hos oss kan man boka bord för en kväll, eller hela lokalen för en festkväll. Ganska så ofta har vi bröllop också.

Vår gamla prästgård på Käringön inrymmer mycket historia, överflöd av grönska, organiserat kaos och storslagna drömmar. Väljer ni att besöka oss en afton hoppas vi att ni skall känna er som hemma. Eller i alla fall hembjudna till oss på en kalasmiddag i sommarskrud.

hjärtligt välkomna,
Mika & Carl

Notera att vi har stängt restaurangen för säsongen. Däremot är vi öppna för förfrågningar gällande större sällskap. Slå oss en signal eller maila till info@simsons.nu