Discover
Menu
For those with pure food indulgence in mind, come next door and sate your desires with our ever changing internationally and seasonally inspired small plates. We love food, lots of different food, just like you.
For those with pure food indulgence in mind, come next door and sate your desires with our ever changing internationally and seasonally inspired small plates. We love food, lots of different food, just like you.
VI TAR MATEN PÅ ALLVAR
1. Gemytligt (525:-)
Förrätt (145:-)
Långlagrad Matjessill med rödlök, gräslök, dill, ägg och knäckebröd
eller
Crème Ninon med, krutonger, vispad Crème fraîche och gräslök
Varmrätt (265:-)
Kummelrygg med pepparrotsemulsion, betor, krispigt sidfläsk, färska örter och nypotatis
eller
Knaprig fläsksida med picklad rotselleri, sotad lök, ättiksemulsion och nypotatis
Dessert (105:-)
Jordgubbar med vaniljglass, kaksmulor och punschgrädde
Förrätt (165:-)
Klassisk Skagenröra med smörstekt bröd, citron och dill
eller
Sparrissoppa med kallrökt lax, laxrom, dill och krispigt rågbröd
Varmrätt (305:-)
Drösad Torskrygg med blåmusselsås, rostad palsternackspuré, säsongsgrönsaker och färskpotatis
eller
Lammytterfilé med pommes Anna, sötsyrlig dillsky, svartpepparglacerade morötter och sommarkål
Dessert (125:-)
Rabarbercrème med rostad vit choklad, kardemummacrunch och vaniljglass
Förrätt (255:-)
Kalixlöjrom med rödlök, crème fraîche, citron och smörstekt toast
eller
Havskräftor från Käringön med vitlöksemulsion, vispat smör och nybakat bröd
Varmrätt (375:-)
Marulk med blomkålscrudité, blomkålspuré, ostronskivling, rom, rostad hummersås & färskpotatis
eller
Oxfilé med halstrad anklever, tryffelsky, picklad lök, murklor och potatis- & Västerbottensostterrine
Dessert (175:-)
Bavaroise på vit choklad och vinbärsblad med saltkanderade nötter, dulce, fläder och ängssyra
Kanapéer
Potatis med matjessill, gräslök och crème fraîche 22:-
Gazpacho 22:-
Skogschampinjon med tryffelemulsion och vallmo 27:-
Kavring med Västerbottensostcrème & lökmarmelad 27:-
Rågbröd med färskost, örter och rökt lax 32:-
Dadlar med getost och bacon 32:-
Råbiff med pepparrot, rödbeta och dijonmajonnäs 37:-
Potatischips med löjrom och gräddfil 42:-
Kex med anklevermousse och bär 42:-
Ostron med schalottenlöksvinegrette & citron 40:-
Svenska ostron med havtornsgranité 65:-
Dryck
Naturligtvis är drycken lika viktig som maten för en lyckad bröllopsmiddag. Vi erbjuder därför möjligheten att bestämma dryck beroende på vilken meny som slutligen väljs, allt i samråd med vår kunniga köksmästare och diplomerade sommelier Carl Bodin Svensk.
Lika viktigt är förstås att priset matchar plånboken. Därför erbjuder vi viner, öl och dylikt i många olika prisklasser
När menyn väl är satt diskuterar vi gärna tillsammans fram vilken dryck som ska serveras på just ert livs viktigaste dag.
HOTELL, VANDRARHEM ELLER STUGA?
Det finns över 200 bäddar att hyra i olika prisklasser på ön och vi har gott samarbete med de allra flesta hotell och vandrarhem. Är en egen stuga mer i din smak, kan även många av dessa hyras.
För en bra överblick – gå in på länken…
Här finns en massa olika alternativ.
VAD KOSTAR KALASET?
Priset per person kan variera mycket och det är egentligen bara upp till er att själva anpassa kvällen efter tycke, smak och plånbok.
Normalt brukar en fest totalt hamna på mellan 500-1500:-/p.p. beroende på upplägg, råvaru- och dryckesval. Dyrare viner och lyxig mat genererar en dyrare slutnota, och så vidare, enligt rådande logik.
För att ni ska kunna bilda er en uppfattning har vi en enkel räknemall. Här lägger ni själva in precis vad ni önskar ha för upplägg, samt får fram ett kuvertpris och ett totalpris.
Några frågor? – tveka inte att höra av er!
Maila oss på info@simsons.nu för en skarp offert!
VAD KOSTAR KALASET?
Priset per person kan variera mycket och det är egentligen bara upp till er att själva anpassa kvällen efter tycke, smak och plånbok.
Normalt brukar en fest totalt hamna på mellan 500-1500:-/p.p. beroende på upplägg, råvaru- och dryckesval. Dyrare viner och lyxig mat genererar en dyrare slutnota, och så vidare, enligt rådande logik.
För att ni ska kunna bilda er en uppfattning har vi en enkel räknemall. Här lägger ni själva in precis vad ni önskar ha för upplägg, samt får fram ett kuvertpris och ett totalpris.
Några frågor? – tveka inte att höra av er!
Maila oss på info@simsons.nu för en skarp offert!
Det är inte alltid man fyller jämnt? Vi bjuder därför gärna dig på en gratis lunch! Är du intresserad mailar du oss på info@simsons.nu och bokar bord.
Uppge koden: JUBILAR
Får vi dessutom möjlighet att visa upp vår fina restaurang och berätta om vilka möjligheter vi har att anordna ditt födelsedagskalas bir vi extra glada.
Välkomna!
Vare sig man gifter sig i kyrkan eller borgerligt, inomhus eller på en saltstänkt klippa har Käringön väldigt goda möjligheter för ändamålet.
Blommor och dekoration
Vill du ha hjälp av oss med blomsterutsmyckningen, så finns det två vägar att gå.
Antingen så beställer vi brudbukett och blommor till brudnäbbar, bordsdekorationer m.m. från en blomsterhandel nära oss.
eller
Så går vi än mer lokalt och plockar av säsongens prakt på ön och i vår alldeles egna trädgård.
Valet är ert – det viktigaste för oss är att ni blir nöjda och får den inramning som just ni vill ha.
Antingen så tar du med dig din Spotify-lista med DanceMania-classics och kopplar in. Vi har en anläggning (PA-system) att hyra, som får den mest stelbenta att gå igång.
Bokar du dessutom “Stora Diskopaketet” så förvandlas Röda Rummet till en inte alltför avlägsen släkting till Studio 54.
Men…
Vill gå all-in, då ser du till att vi bokar DJ Airtight – som har en gedigen kunskap i att få igång en fest – alltid med fokus på vad just DU vill ha.
Allt för att få denna kväll att bli just den förtrollade afton som du kan berätta om för barn och barnbarn om på ålderns höst.
Valet är ditt – Vi står beredda!