Förrätt (145:-)
Långlagrad Matjessill med rödlök, gräslök, dill, ägg och knäckebröd
eller
Crème Ninon med, krutonger, vispad Crème fraîche och gräslök
Varmrätt (265:-)
Kummelrygg med pepparrotsemulsion, betor, krispigt sidfläsk, färska örter och nypotatis
eller
Knaprig fläsksida med picklad rotselleri, sotad lök, ättiksemulsion och nypotatis
Dessert (105:-)
Jordgubbar med vaniljglass, kaksmulor och punschgrädde
2. Påkostat (595:-)
Förrätt (165:-)
Klassisk Skagenröra med smörstekt bröd, citron och dill
eller
Sparrissoppa med kallrökt lax, laxrom, dill och krispigt rågbröd
Varmrätt (305:-)
Drösad Torskrygg med blåmusselsås, rostad palsternackspuré, säsongsgrönsaker och färskpotatis
eller
Lammytterfilé med pommes Anna, sötsyrlig dillsky, svartpepparglacerade morötter och sommarkål
Dessert (125:-)
Rabarbercrème med rostad vit choklad, kardemummacrunch och vaniljglass
3. Lyx (795:-)
Förrätt (255:-)
Kalixlöjrom med rödlök, crème fraîche, citron och smörstekt toast
eller
Havskräftor från Käringön med vitlöksemulsion, vispat smör och nybakat bröd
Varmrätt (375:-)
Marulk med blomkålscrudité, blomkålspuré, ostronskivling, rom, rostad hummersås & färskpotatis
eller
Oxfilé med halstrad anklever, tryffelsky, picklad lök, murklor och potatis- & Västerbottensostterrine
Dessert (175:-)
Bavaroise på vit choklad och vinbärsblad med saltkanderade nötter, dulce, fläder och ängssyra
Kanapéer